Jeg heter Thale, er 22 år og kommer fra Porsgrunn. De siste tre årene har jeg bodd i Oslo og er nå på mitt fjerde semester av en bachelor i markedsføring og merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania. Dette semesteret har jeg valgt å ha fordypning i digital markedsføring, og i dette emne har alle studentene fått i oppgave å opprette en blogg. Dette syntes jeg både er spennende og litt skummelt, og kjenner at det tar meg litt utenfor komfortsonen og skulle blogge, men jeg gleder meg også!

Jeg kommer til å blogge minst en gang i uken og skal blogge om det jeg lærer om digital markedsføring. Jeg ser frem til enda ett semester der jeg vil lære mye nytt, spennende og relevant, og håper flere vil syntes det er interessant å følge med på at jeg deler det jeg lærer!

-Thale

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram